Winkelmandje
  • Niet goed? Geld terug!
  • Beste zitcomfort, ruim assortiment
  • 100% service, altijd bereikbaar
  • Snelle levering

Sit en Joy vindt u bij Zitzak.eu

{{block type=”catalog/product_list” category_id=”177″ template=”catalog/product/list.phtml”}}

Sit&Joy zitzak

Sit&Joy zitzakken zijn trendy zitzakken die in veel verschillende kleurtjes en met verschillende printjes te verkrijgen zijn. Het merk Sit en Joy is erg populair in Nederland en België. Vanwege de grote diversiteit aan Sit&Joy modellen en kleuren past een Sit&Joy zitzak in vrijwel ieder interieur. Ook is de prijs- kwaliteit verhouding van een Sit en Joy uitstekend. U koopt bijvoorbeeld al loungekussens van Sit&Joy vanaf vijftien euro.

Sit en Joy Modellen

Bij Sit en Joy kunt u uit verschillende modellen kiezen. Zo is er de Snoozy voor de allerkleinsten. Deze leuke Sit&Joy poef is voorzien van een tuigje waardoor uw baby er niet af kan vallen. Voor de wat grotere kinderen zijn er poefjes en zitzakken met leuke prints, bijvoorbeeld met bloemetjes. Wat ook erg leuk is op de kinderkamer is een Sit&Joy in de vorm van een banaan of voetbal. Wanneer u een zitzak zoekt voor in uw huiskamer kunt u kiezen voor de wat neutralere Sit en Joy zitzak zoals bijvoorbeeld het loungekussen of het klassieke zitzakmodel. Bovendien is Sit en Joy er ook voor uw huisdier. Het kussen van uw hond of kat kunt u zo mooi aanpassen aan uw interieur.

Sit&Joy zitzak materiaal

Alle artikelen van Sit en Joy worden van hetzelfde materiaal gemaakt. De buitenkant wordt gemaakt van stevig nylon. Dit materiaal is waterafstotend en kan met een vochtige doek eenvoudig worden schoongemaakt. Dit betekent dat u uw Sit en Joy probleemloos buiten kunt gebruiken. De vulling van de zitzakken bestaat uit kleine balletjes polystyreen. Doordat deze balletjes zo klein zijn past de zitzak zich makkelijk aan uw lichaamshouding aan. De Sit&Joy zitzakken zijn voorzien van een rits zodat u er wat vulling uit kunt halen wanneer de zitzak naar uw mening te hard gevuld is.

© 2023 Zitzak.eu – Zitzak.eu is onderdeel van Whoober B.V..  Bekijk onze Algemene voorwaarden