• Niet goed? Geld terug!
  • Beste zitcomfort, ruim assortiment
  • 100% service, altijd bereikbaar
  • Standaard voor 12uur besteld, zelfde dag verzonden*

Pets&Joy

Pets&Joy bedden zijn de leukste zitzakken voor honden en katten. Waarom zouden dieren niet mogen genieten van dit heerlijke zitcomfort? Uw hond of kat zal erg blij zijn als hij een Pets&Joy bed krijg. Ze kunnen er lekker op zitten en liggen, maar dan een stuk comfortabeler dan een normaal ligkussen. Een grote pluspunt is dat u nooit meer haren van de bank hoeft de stofzuigen. Ten slotte is het pets&Joy bed het leukste en orgineelste cadeau voor dierendag!

Inhoudelijke informatie Pets&Joy

Pets&Joy is er voor de hond en kat. Voor de kat is er een Pets&Joy cat bed. En voor de hond is er het Pets&Joy dog bed. Beide zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren: Groen, blauw, rood, zwart en grijs. Zo past het cat of dog bed altijd bij uw interieur. Het Catbed is 60 bij 10 cm en is gemaakt van polyester. Het Dog bed is bestelbaar in de maten M en L, dus ook voor grote honden is er een Dog bed verkrijgbaar. Ook deze is gemaakt van Polyester. Het Pets&Joy cat en dog bed is makkelijk schoon te maken. Met een vochtig doekje poets je zo het zitkussen weer volledig schoon.

Pets&Joy valt onder het merk Sit & Joy. Sit & Joy heeft een ruim assortiment waar u ook verschillende zitzakken kunt vinden voor uw eigen comfort. Ook deze hebben verschillende kleuren, maten en vormen. Maak het plaatje helemaal compleet en bestel voor uzelf ook een zitzak in dezelfde kleur als uw huisdier.

Pets&Joy bestellen bij Zitzak.eu

Bij Zitzak.eu bestelt u de Pets&Joy cat of dog bed gemakkelijk en snel. Ze bieden de laagste prijsgarantie. Zitzak.eu heeft een ruim assortiment met zitzakken voor uw huisdier of voor uzelf. Naast Sit & Joy zijn er nog andere merken, zoals:

Als u niet helemaal tevreden bent over Pets&Joy of over een ander product, kunt u altijd contact opnemen met ons. En de ‘niet goed, geld terug’ regel past Zitzak.eu toe.

Bestel nu de Pets&Joy cat of dog bed bij Zitzak.eu en laat uw hond of kat genieten van het beste zitcomfort.

© 2024 Zitzak.eu – Zitzak.eu is onderdeel van Whoober B.V..  Bekijk onze Algemene voorwaarden