Poef paars

Filters zichtbaar

Enig resultaat

Enig resultaat

Een paarse poef, jouw nieuwe zitplek?

Ben jij opzoek naar een extra zitplek voor als er bijvoorbeeld mensen op bezoek komen, denk dan eens aan de paarse poef. Als je de paarse poef in huis haalt, haal je niet alleen een nieuwe zitplek in huis, je haalt een stukje zomer naar binnen. Door de vrolijke kleur fleur je meteen iedereen op! De mensen van het merk Ploff, die twee paarse poefs in het assortiment hebben, weten precies wat jij wil hebben. Door de vulling, die bestaat uit gerecycled polestyreen, ben je niet alleen goed voor het milieu maar zit je ook nog eens enorm lekker. De parels zorgen ervoor dat de poef zich vormt naar jouw lichaam waardoor de perfecte zithouding wordt gecreëerd.

Met de paarse poef haal je geloof, hoop en veel liefde in huis

De kleur paars staat voor geloof, hoop en liefde. De kleur wordt vaak gezien als mysterieus, omdat hij niet vaak voor komt, in de natuur bijvoorbeeld. Dit is dan ook de reden dat de paarse poef jouw interieur een stuk specialer maakt. Paars staat ook voor creativiteit en kracht, dus mocht je dit uit willen stralen dan is de paarse poef een geschikte aanvulling in jouw woonkamer. Mensen die op bezoek komen zullen het gedurfd vinden, maar dit maakt het ook wel weer leuk!

Verschillende maten beschikbaar van de paarse poef

Het kan zijn dat je de paarse poef aan wil schaffen voor een jonger persoon, dan is het fijn dat je niet meteen een hele grote moet kopen. De Ploff turtle heeft een inhoud van 105 liter en is ideaal voor wat kleinere personen. De Ploff pinguin is geschikt voor de wat grotere mensen, want deze heeft een inhoud van 160 liter. Genoeg keuze dus!

Mocht je liever een andere kleur poef, of gewoon een van onze zitzakken aan willen schaffen, dan kan dat ook zeker! Met meer dan 300 verschillende varianten zit er zeker iets bij wat past bij jouw wensen! Bestel je nieuwe paarse poef gemakkelijk en snel online bij Zitzak.eu!