Ploff

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 117 resultaten wordt getoond

Ploff zitzakken

Wat is er nu beter dan relaxt uitrusten in een van de Ploff zitzakken. Volgens Ploff is er niks beter! Met het kleurrijke assortiment Ploff zitzakken zit er altijd een leuke kleur voor u tussen. Bovendien zijn de zitzakken van Ploff scherp geprijsd en zijn ze grondig getest, zodat ze niet zomaar kapot zullen gaan. Kiest u voor een Ploff zitzak dan bent u verzekerd van een goede prijs en kwaliteit verhouding. Een moderne goedkope zitzak die u in huis kunt plaatsen waar u zelf wilt!

Alle Ploff zitzakken varianten op een rij

Doordat Ploff al enkele jaren zitzakken produceert, krijgen ze steeds meer gevoel wat een klant wil. Dit is ook te zien door de vele varianten Ploff zitzakken die ze aanbieden. Ploff heeft maar liefst 7 varianten zitzakken waar geen enkel ander merk zoals een Sit & Joy of Terapy zitzak tegen op kan. De verschillende modellen hebben ieder een eigen naam in de vorm van een diersoort:

  • Giraffe: Deze zitzak kenmerkt zich door de hoge rugleuning. Ploff noemt het zelf de nek van een giraffe. Deze leuning zal uw nek en rug ideaal ondersteunen, zodat u makkelijk rechtop op een zitzak zit.
  • Crocodile: Deze Ploff zitzakken zijn ideaal voor buiten te gebruiken. Door het Polyester materiaal. Ook kunt uw kind hier ideaal op liggen.
  • Hippo: De Hippo zitzak lijkt een beetje op de Therapy druppel zitzakken. Deze soort zitzak is ideaal als poef een extra ‘stoel’ in de woonkamer.
  • Monkey: De monkey Ploff zitzakken zijn de wat kleinere zitzakken voor kinderen. Het heeft bijna dezelfde vorm als de giraffe zitzak, maar is dan een stuk kleiner.
  • Elephant: Ben je opzoek naar een grote Ploff zitzakken? Dan is de Ploff Elephant zitzak zeker iets voor u. Dit is een riante vierkante zitzak, waar u makkelijk met 2 personen op kan zitten.
  • Panda: De Panda Ploff zitzakken zijn bijna echte stoelen. Met een gebogen rugleuning, heeft u ook gelijk een armleuning en glijdt u niet zomaar van de leuning af.
  • Koala: Op deze zitzak zit uw kind ideaal. Met volwaardige armleuningen en een rugleuning, werkt deze zitzak als een stoel.

Alle Ploff zitzakken zijn gemaakt van waterafstotend textiel wat makkelijk schoon te maken is. Hierdoor kunt u ook makkelijk de zitzakken een keer naar buiten brengen. Daarnaast is de vulling gemaakt van gerecyclede polystyreen balletjes.

Assortiment

Ploff biedt bij zitzak.eu een breed assortiment aan zitzakken aan. U kunt de Ploff zitzak selecteren naar aanleiding van uw wensen. Filter het menu bij de Ploff zitzakken en de Ploff zitzak wordt naar aanleiding van prijs, kleur en model getoond.

Op zitzak.eu vindt u naast Ploff zitzakken ook Ploff deluxe zitzakken. Deze zitzakken zijn uitgevoerd met lederstoffen waardoor het niet alleen luxer is, maar ook luxer oogt. Naast de deluxe varianten zijn de ‘normale’ Ploff zitzakken verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Bestel uw Ploff zitzak op zitzak.eu

Wilt u een zitzak goedkoop kopen? Voor u zit er vast een mooie zitzak aanbieding bij, die aan uw wensen voldoet. Wacht dan niet te lang en bestel uw Ploff zitzak vandaag nog. Ploff biedt de allerbeste kwaliteit aan zitzakken aan en zitzak.eu zorgt voor een snelle levering en afhandeling. Iedere zitzak van Zitzak.eu wordt zorgvuldig bij u thuis bezorgd en wij streven ernaar om deze binnen 5 dagen thuisbezorgd te hebben.

De beste Ploff zitzakken, vindt u op zitzak.eu!