Poef grijs

Filters zichtbaar

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

De poef grijs, ideaal voor jouw interieur

Als jij je interieur aan wil kleden met een nieuwe poef grijs, dan bij je bij Zitzak.eu aan het juiste adres. In ons assortiment vind je meer dan 5 verschillende varianten van deze poef grijs, die allemaal hun eigen eigenschappen hebben. De ene zal dus ook beter in jouw woonkamer of slaapkamer passen dan de andere. De poef grijs is leverbaar door drie merken, het merk Whoober, Ploff en Sit & joy. Onder het merk Ploff valt ook nog Ploff Deluxe. Deze poef grijs, die in 3 verschillende tinten grijs beschrikbaar is, is gemaakt van echt leder.

Verschillende maten en varianten van de poef grijs

Zoals hierboven genoemd zijn er 3 verschillende varianten van de lederen poef grijs. Buiten dat deze gemaakt is van echt leer, ziet hij er ook nog eens klasse uit. Door het landelijke design past deze perfect in jouw interieur!

Naast de verschillende tinten grijs is er ook nog verschil in de grootte van de poef grijs. Je kunt er voor kiezen om een kleinere variant te kopen, of je kunt gaan voor een grote poef. De kleine poef grijs heeft een inhoud van 80 of 105 liter, de grote variant is 160 liter. Alle grijze poefs zijn gevuld met gerecycled polestyreen, daardoor koopt u niet alleen een super mooie grijze poef, u bent ook nog eens goed voor het milieu!

Met de poef grijs haal je een betrouwbaar exemplaar in huis

De kleur grijs staat voor betrouwbaarheid. Laat dit dan ook een kenmerk zijn van de grijze poefs die Zitzak.eu verkoopt. Niet alleen deze, maar alle varianten die wij te bieden hebben zijn van de hoogste kwaliteit. Ben je misschien toch opzoek naar een andere kleur poef of een van onze zitzakken, dan raden we aan om daar eens een kijkje te nemen. Met meer dan 300 verschillende varianten zit er wellicht daar iets bij dat jij zoekt! Bestel jouw nieuwe poef grijs, een andere kleur of een gehaal ander model gemakkelijk en snel bij Zitzak.eu.