Whoober loungestoel zitzak “Bali XL” outdoor grijs – Wasbaar – Geschikt voor buiten

 165,-

Kleur: Grijs
Op voorraad
Verzending binnen 2 - 4 werkdagen

Comfortabele grijs XL loungestoel van Whoober-outdoor kwaliteit die in Nederland door Whoober wordt geproduceerd. Gratis verzending en binnen enkele werkdagen in huis!

Belangrijkste eigenschappen van de Bali XL

  • Geschikt voor kinderen en volwassenen
  • Duurzaam en wasbaar: geschikt voor de zakelijke markt
  • Afmetingen: 135 cm x 80 cm x 65 cm
  • Gewicht: nog geen 6 kg
  • 5 jaar garantie op fabricagefouten
  • Vulling bestaat uit nieuwe EPS parels, niet uit schuimvlokken of EPS uit recycling
  • Wasbaar in de wasmachine
  • Losse binnenzak
  • Verkrijgbaar in meerdere fraaie kleuren
  • Losse hoezen altijd na te bestellen

Waarom deze XL loungestoel zitzak?

Door zijn vernieuwde vormgeving is deze verlengde lounge zitzak nóg groter dan zijn broertje de Bali. In de Bali XL kan je heerlijk liggen, hij is dan ook zeer geschikt om lekker in te lezen of tv te kijken. Wanneer het mooi weer is kan je deze zitzak ook nog eens mee naar buiten nemen om lekker van de zon te genieten. Wilt u heerlijk ontspannen? Ga dan voor deze grote loungestoel zitzak!

Deze zitzak past mooi in elk persoonlijk interieur, maar door zijn uitstraling en duurzaamheid ook in ieder professioneel interieur, zoals een horecagelegenheid, ontvangstruimte, wachtkamer of schoolgebouw.

Maximaal comfort door unieke vulling

Deze zitzak voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is, voor maximaal comfort, exact afgevuld. De vulling bestaat uit nieuwe EPS parels waardoor deze zitzak niet te veel weegt en gemakkelijk te verplaatsen is. Deze parels zijn recyclebaar en waterdicht.

Waarom geen ander vulmateriaal?

Er is niet gekozen voor EPS uit recycling omdat deze snel slinkt en zich niet goed naar je lichaam vormt want, hoewel EPS uit recycling gewoon wordt verkocht als EPS, bestaat het uit brokjes i.p.v. ronde parels. Er is ook niet gekozen voor schuimvlokken omdat dit vaak onvoldoende comfort biedt. En dat wil je juist bij een zitzak!

Eenvoudig te wassen door de losse binnenzak

In tegenstelling tot de meeste zitzakken zijn al onze zitzakken voorzien van een losse binnenzak met veiligheidssluiting. Door de binnenzak is deze zitzak gemakkelijk in de wasmachine te wassen op maximaal 30° C, kreukvrij programma: zo houd je je zitzak eenvoudig schoon.

De hoes van outdoor stof

Het stof is waterdicht, slijtvast en kleurecht. Deze zitzak kan tegen een regenbuitje, maar wanneer hij niet gebruikt wordt doe je er goed aan hem droog en donker op te slaan. Je zitzak behoudt dan zijn fraaie kleur het best.

De Bali XL loungestoel van outdoor stof is een aanwinst voor jarenlang plezier!

 

 

Extra informatie

Gewicht 6 kg
Kleur

Grijs

Materiaal

Polyester