Whoober peervorm zitzak “Barça” outdoor bordeaux rood – Wasbaar – Geschikt voor buiten

 139,-

Comfortabele peervorm-zitzak van Whoober-outdoor kwaliteit die in Nederland door Whoober wordt geproduceerd. Gratis verzending en binnen enkele werkdagen in huis!

Kleur: Rood
Op voorraad
Verzending binnen 2 - 4 werkdagen

Comfortabele bordeaux rood peervorm-zitzak van Whoober-outdoor kwaliteit die in Nederland door Whoober wordt geproduceerd. Gratis verzending en binnen enkele werkdagen in huis!

Belangrijkste eigenschappen van de Barca

  • Ook voor de zakelijke markt dankzij wasbare buitenhoes
  • Geschikt voor kinderen en volwassenen
  • Gewicht is nog geen 5 kg; afmetingen zijn: Ø 84 cm (hoogte: 146 cm)
  • 1 jaar garantie op fabricagefouten. Vulling bestaat uit nieuwe EPS parels, niet uit schuimvlokken of EPS uit recycling
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren die ook als losse hoezen verkrijgbaar zijn

Waarom deze peervorm-zitzak

De Barca heeft een mooi peervormig ontwerp. Deze zitzak is compact en comfortabel als stoel te gebruiken. Door de zitzak op te schudden en er dan in te zakken vormt de Barca als een heerlijke stoel naar uw lichaam.

Deze zitzak past mooi in elk interieur, zoals in een woning, horecagelegenheid, ontvangstruimte, wachtkamer of schoolgebouw. 

Maximaal comfort door unieke vulling

Deze zitzak voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is, voor maximaal comfort, met nieuwe recyclebare EPS parels gevuld. De vulling bestaat uit nieuwe ronde EPS parels omdat met ronde parels de zitzak zich goed naar je lichaam vormt. Er wordt geen schuimvlokkenvulling of vermalen EPS gebruikt omdat dit onvoldoende comfort biedt.

De hoes van outdoor stof

De hoes is waterdicht en slijtvast. Deze zitzak kan tegen een regenbuitje, maar wanneer hij niet gebruikt wordt graag droog en donker opslaan. Je zitzak behoudt dan zijn fraaie kleur het best.

De peervorm Whoober zitzak van outdoor stof is een aanwinst voor jarenlang plezier!

 

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Kleur

Bruin, Rood

Materiaal

Polyester