Whoober rechthoek zitzak “St. Tropez” M outdoor paars – Wasbaar – Geschikt voor buiten

Uitverkocht

 139,-

Comfortabele rechthoekige zitzak van Whoober-outdoor kwaliteit die in Nederland door Whoober wordt geproduceerd. Gratis verzending en binnen enkele werkdagen in huis!

Kleur: Paars

Comfortabele paarse rechthoekige Medium zitzak van Whoober-outdoor kwaliteit die in Nederland door Whoober wordt geproduceerd. Gratis verzending en binnen enkele werkdagen in huis!

Belangrijkste eigenschappen van de St. Tropez Medium

  • Ook voor de zakelijke markt dankzij wasbare buitenhoes
  • Geschikt voor kinderen en volwassenen
  • Gewicht is nog geen 8 kg; afmetingen zijn: 190 cm x 145 cm x 20 cm
  • 1 jaar garantie op fabricagefouten. Vulling bestaat uit nieuwe EPS parels, niet uit schuimvlokken of EPS uit recycling
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren die ook als losse hoezen verkrijgbaar zijn

Waarom deze rechthoekige zitzak?

De zitzak zoals de meeste hem kennen. Deze klassieke zitzak is te gebruiken als stoel, maar er u kan er ook heerlijk op liggen. Let op! Met XL bedoelen we ook XL

Deze zitzak past mooi in elk persoonlijk interieur, maar door zijn uitstraling en duurzaamheid ook in ieder professioneel interieur, zoals een horecagelegenheid, ontvangstruimte, wachtkamer of schoolgebouw. 

Maximaal comfort door unieke vulling

Deze zitzak voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is, voor maximaal comfort, met nieuwe recyclebare EPS parels gevuld. De vulling bestaat uit nieuwe ronde EPS parels omdat met ronde parels de zitzak zich goed naar je lichaam vormt. Er wordt geen schuimvlokkenvulling of vermalen EPS gebruikt omdat dit onvoldoende comfort biedt.

De hoes van outdoor stof

De hoes is waterdicht en slijtvast. Deze zitzak kan tegen een regenbuitje, maar wanneer hij niet gebruikt wordt graag droog en donker opslaan. Je zitzak behoudt dan zijn fraaie kleur het best.

De rechthoekige Whoober XL-zitzak van outdoor stof is een aanwinst voor jarenlang plezier!

 

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Kleur

Paars

Materiaal

Polyester