Whoober ronde zitzak “Ibiza” M outdoor donker bruin – Wasbaar – Geschikt voor buiten

 139,-

Comfortabele ronde zitzak van Whoober-outdoor kwaliteit die in Nederland door Whoober wordt geproduceerd. Gratis verzending en binnen enkele werkdagen in huis!

Kleur: Bruin
Op voorraad
Verzending binnen 2 - 4 werkdagen

Comfortabele donker bruine ronde zitzak van Whoober-outdoor kwaliteit die in Nederland door Whoober wordt geproduceerd. Gratis verzending en binnen enkele werkdagen in huis!

Belangrijkste eigenschappen van de Ibiza Medium

  • Ook voor de zakelijke markt dankzij wasbare buitenhoes
  • Geschikt voor kinderen en volwassenen
  • Gewicht is nog geen 8 kg; afmetingen zijn: Ø138 cm x 30 cm
  • 1 jaar garantie op fabricagefouten. Vulling bestaat uit nieuwe EPS parels, niet uit schuimvlokken of EPS uit recycling
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren die ook als losse hoezen verkrijgbaar zijn

Waarom deze ronde zitzak?

Het kleine broertje van de Ibiza Large. De Ibiza Medium kan worden gebruikt om op te liggen en zitten. Om deze zitzak als stoel te gebruiken hoeft u de zitzak alleen maar op zijn kant te zetten.

Deze zitzak past mooi in elk persoonlijk interieur, maar door zijn uitstraling en duurzaamheid ook in ieder professioneel interieur, zoals een horecagelegenheid, ontvangstruimte, wachtkamer of schoolgebouw. 

Maximaal comfort door unieke vulling

Deze zitzak voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is, voor maximaal comfort, met nieuwe recyclebare EPS parels gevuld. De vulling bestaat uit nieuwe ronde EPS parels omdat met ronde parels de zitzak zich goed naar je lichaam vormt. Er wordt geen schuimvlokkenvulling of vermalen EPS gebruikt omdat dit onvoldoende comfort biedt.

De hoes van outdoor stof

De hoes is waterdicht en slijtvast. Deze zitzak kan tegen een regenbuitje, maar wanneer hij niet gebruikt wordt graag droog en donker opslaan. Je zitzak behoudt dan zijn fraaie kleur het best.

Deze ronde Whoober zitzak van outdoor stof is een aanwinst voor jarenlang plezier!

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Kleur

Bruin

Materiaal

Polyester