Whoober zitzak poef “Rhodos” ribcord wit – Wasbaar – Zacht en comfortabel

 109,-

Comfortabele & multifunctionele poef in ribcord die in Nederland door Whoober wordt geproduceerd. Gratis verzending en 1 jaar garantie!

Kleur: wit
Op voorraad
Verzending binnen 2 - 4 werkdagen

Comfortabele & multifunctionele poef in witte ribcord die in Nederland door Whoober wordt geproduceerd. Gratis verzending en 1 jaar garantie!

Belangrijkste eigenschappen van de Rhodos

  • Ook voor de zakelijke markt dankzij wasbare buitenhoes
  • Geschikt voor kinderen en volwassenen
  • Gewicht is nog geen 3 kg; afmetingen zijn: Ø58 cm x 41 cm
  • 1 jaar garantie op fabricagefouten. Vulling bestaat uit nieuwe EPS parels, niet uit schuimvlokken of EPS uit recycling
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren die ook als losse hoezen verkrijgbaar zijn

Waarom deze poef zitzak?

De Rhodos is een heerlijk poef waar de benen een beetje in wegzakken. Deze is leuk te combineren met onze andere zitzakken voor het ultieme comfort.

Deze poef zitzak past mooi in elk persoonlijk interieur, maar door zijn uitstraling en duurzaamheid ook in ieder professioneel interieur, zoals een horecagelegenheid, ontvangstruimte, wachtkamer of schoolgebouw. 

Maximaal comfort door unieke vulling

Deze zitzak voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is, voor maximaal comfort, met nieuwe recyclebare EPS parels gevuld. De vulling bestaat uit nieuwe ronde EPS parels omdat met ronde parels de zitzak zich goed naar je lichaam vormt. Er wordt geen schuimvlokkenvulling of vermalen EPS gebruikt omdat dit onvoldoende comfort biedt.

De hoes van ribcord

Zeer zacht door gebruik van ribcord. Bestel je er nog eens een anders gekleurde hoes bij dan is deze door de losse binnenzak gemakkelijk te verwisselen. Je kunt ook kiezen voor een 2e hoes van outdoor stof.

De Whoober poef van outdoor stof is een aanwinst voor jarenlang plezier!

 

 

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Kleur

Beige, wit

Materiaal

Polyester