• Niet goed? Geld terug!
  • Beste zitcomfort, ruim assortiment
  • 100% service, altijd bereikbaar
  • Standaard voor 12uur besteld, zelfde dag verzonden*

Zitzak hond

De zitzak hond is een waar comfort voor uw hond. Hij zal dolblij zijn als hij lekker kan zitten en liggen op zijn zitzak. Zijn staartje zal al gaan kwispelen wanneer hij de zitzak ziet. En ook u zal blij zijn met de zitzak hond, want dat betekent nooit meer vieze haren van de bank af halen! Natuurlijk moet de zitzak hond functioneel zijn, maar ook stijlvol. Hier hebben wij rekening mee gehouden: hij is in verschillende kleuren te bestellen. Zo past hij altijd naadloos bij uw interieur. Verder is de zitzak hond een perfect cadeau voor uw hond op dierendag!

Zitzak hond en Sit&Joy

Sit & Joy is een populair zitzakken merk. Zij hebben een ruim assortiment die behalve voor mensen ook voor dieren zitzakken maken. Deze zitzakken heten Pets&Joy. Deze zitzakken zijn er voor honden maar ook voor katten. De zitzak hond ook wel Dog bed genoemd is in verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk: groen, blauw, rood, zwart en grijs. Grote en kleine honden kunnen genieten van dit zitcomfort, de zitzak is namelijk verkrijgbaar in de maten M en L. De maat M heeft de afmetingen: 60 x 80 cm. De maat L heeft de afmetingen: 120 x 80 cm. De zitzak hond is gemaakt van het materiaal polyester. Dit materiaal is makkelijk schoon te maken, u kunt met een vochtig doekje zo al het vuil van de zitzak verwijderen.

Zitzak hond bestellen bij Zitzak.eu

De zitzak hond is bestelbaar bij Zitzak.eu. Zitzak.eu biedt een ruim assortiment wat naast Sit & Joy ook andere merken heeft:

Bij Zitzak.eu kunt u snel en makkelijk zitzakken bestellen voor uzelf of voor uw huisdier. Wij garanderen u het beste zitcomfort en 100% service. Als u niet helemaal tevreden bent over de zitzak hond of over een andere zitzak, krijgt u gewoon uw geld terug. Als er problemen zijn of als u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons. Ten slotte biedt Zitzak.eu de laagste prijsgarantie.

Wacht niet en verwen uw hond met het beste zitcomfort! Bestel nu de zitzak hond bij Zitzak.eu.

© 2024 Zitzak.eu – Zitzak.eu is onderdeel van Whoober B.V..  Bekijk onze Algemene voorwaarden