Drop & Sit zitzak

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 91 resultaten wordt getoond

Drop & Sit zitzak

Drop & Sit is een internationaal zitzakkenmerk met een grote diversiteit aan zitzakken. Drop & Sit zitzakken worden gemaakt van stevig nylon waardoor zij zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. U kunt de nylon stof van een Drop en Sit zitzak makkelijk schoonmaken met een vochtige doek. De vulling bestaat uit polystyreen bolletjes. Doordat deze bolletjes zo klein zijn, past de Drop en Sit zitzak zich helemaal aan uw zithouding aan. Drop & Sit maakt alle zitzakken op maat en naar wens van de klant. De twintig verschillende kleuren nylon zijn eindeloos te combineren waardoor u een unieke Drop & Sit zitzak creëert die helemaal aansluit bij uw interieur.

Drop & Sit zitzak zelf samenstellen

Zoals gezegd biedt Drop & Sit u de mogelijkheid zelf uw zitzak samen te stellen. Deze unieke manier om uw eigen Drop en Sit zitzak te creëren, wordt tot op heden door geen enkele andere leverancier aangeboden. Het zelf samenstellen van een Drop & Sit kleurcombinatie is mogelijk bij de loungekussens en de Noa stoelen. Beide Drop en Sit artikelen zijn in twee maten verkrijgbaar. Zo is er de Noa stoel voor kinderen met een inhoud van 100 liter en de noa stoel voor volwassenen met een inhoud van maar liefst 320 liter. Ook het Drop en Sit Pear model kunt u helemaal naar wens laten uitvoeren, hier kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor drie kleuren nylon.

Drop & Sit modellen

Drop & Sit heeft verschillende modellen zitzakken en loungekussens. Vrijwel alle Drop & Sit modellen zijn in twee maten verkrijgbaar, eentje voor kinderen en eentje voor volwassenen. De meest populaire Drop en Sit modellen zijn de loungekussens, het klassieke zitzakmodel ‘Pear’ en de Noa Stoel. Dit zijn dan ook de drie modellen waarbij een combinatie van kleuren mogelijk is. Wilt u een ander model Drop en Sit zitzak in meerdere kleuren laten uitvoeren? Informeer dan even naar de mogelijkheden. Wij zullen dan voor u contact opnemen met Drop & Sit en u zo snel mogelijk laten weten wat voor zitzak we voor u kunnen maken.

Levertijd Drop & Sit zitzak

Zoals gezegd wordt ieder Drop & Sit artikel op maat gemaakt voor onze klanten. Desondanks probeert de leverancier de levertijden zoveel mogelijk te beperken. Vrijwel alle Drop & Sit zitzakken worden dan ook met een levertijd van ongeveer vijf werkdagen aangeboden bij de klant. Om tijd te winnen gebeurt de verzending rechtstreeks vanuit Drop & Sit. De levertijd gaat in zodra wij uw betaling in goede orde hebben ontvangen. Wanneer u vragen heeft over de exacte leverdatum van de Dropen Sit zitzak kunt u hierover contact opnemen met een van onze medewerkers. Bekijk ook eens de zitzakken van Ploff of Sit & Joy!