Mega zitzak

Filters zichtbaar

Resultaat 1–12 van de 161 resultaten wordt getoond

Lekker ploffen op een Mega zitzak!

Een mega zitzak is als het neerploffen op een zachte wolk. Deze zitzakken zijn geschikt voor binnen én buiten. Zo kan u voor de openhaard genieten in uw mega zitzak gedurende de koude dagen. Voor de warme dagen kunt u de mega zitzak lekker mee naar buiten nemen om te relaxen in het zonnetje. Met een mega zitzak van zitzak.eu kunt u van alle hoekjes en kamers heerlijke lounge plekken maken. Door een mega zitzak af te wisselen met bijvoorbeeld een lounge zitzak heeft u onwijs veel mogelijkheden tot het creëren van lekkere plekjes in en rondom uw huis.

Verschillende soorten mega zitzak

De mega zitzak is verkrijgbaar in verschillende merken en kleuren. Zo ziet u in het assortiment de modellen van Ploff. Deze zitzakken zijn gemaakt van polyester en hebben als vulling gerecyclede balletjes van polystyreen. Door middel van het toevoegen of verwijderen van zitzak vulling kunt u de mega zitzak naar wens afstellen. Een wat hardere zitzak voor wat extra ondersteuning, of een wat zachtere mega zitzak waar u helemaal in weg zakt. Het assortiment mega zitzakken beschikt ook over de modellen van Terapy. Deze ergonomische zitzakken zijn gemaakt van rekbaar katoen en tevens geschikt voor binnen en buiten gebruik! Door de eenvoudig afritsbare hoes kunt u de zitzakken gemakkelijk schoonhouden door deze te wassen.

Mega zitzak kopen bij zitzak.eu!

Zowel de mega zitzak als iedere andere zitzak naar wens koopt u natuurlijk bij zitzak.eu, de online aanbieder van zitzakken! Door het brede assortiment kan u met iedere zitzak-wens bij ons terecht. De zitzakken van zitzak.eu beschikken over de beste zitcomfort, zijn ergonomisch en hebben altijd de beste prijs garantie. Bestel uw zitzak vandaag nog online bij zitzak.eu en geniet morgen nog van uw mega zitzak!